Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Viisaus : Käyttäjän opas
Isbn:
Förlag: Tuuma-kustannus
Kategori:
Psykologi
Tillgänglig sedan: februari 2020

E-bok

Viisaus : Käyttäjän opas

Viisaus ei ole yhtä kuin älykkyys tai looginen ajattelu. Viisaus ei myöskään kartu automaattisesti iän myötä. Tämän käyttäjän oppaan luettuasi tiedät, mitä viisaus oikeasti on. Tiedät myös, millaisin keinoin viisaaksi on mahdollista kasvaa.

Viisaus ei ole niin mystinen asia kuin voisi luulla. Moniulotteisuudestaan huolimatta se on tutkittavissa, mitattavissa ja harjoiteltavissa. Kirja tuo yhteen monitieteisen viisaustutkimuksen tulokset, viisauden pohdinnan pitkät perinteet sekä käytännön opit viisaaksi kasvamiseen. Sen harjoitusten avulla jokainen voi käyttää ja kehittää omaa viisauttaan. Lisäksi kirjassa sukelletaan viisaan työelämän syövereihin ja avataan muun muassa sitä, miksi viisaus rakentuu useimmiten yhdessä muiden kanssa.

Jenni Spännäri on teologian tohtori ja tutkija Itä-Suomen ja Helsingin yliopistoissa. Hän on tutkinut erityisesti vanhenemista, elämänkokemusta, myötätuntoa ja viisautta eri-ikäisten ihmisten elämässä ja yhteisöissä.

Eeva K. Kallio, PsT, on dosentti Jyväskylän ja Tampereen yliopistoissa. Hänen kiinnostuksen kohteenaan on viisauden tutkimus filosofis-psykologisena ja historiallisena ilmiönä sekä viisaan järkeilyn tutkimus.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone