Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Keksimisen pedagogiikka
Isbn:
Förlag: PS-kustannus
Kategori:
Pedagogik
Tillgänglig sedan: februari 2020

E-bok

Keksimisen pedagogiikka

av
Kaikki voivat olla keksijöitä – yhdessä  tekemällä syttyy osaamisen ja oivalta- misen ilo!

Keksimisen pedagogiikka yhdistää eri oppiaineita teknologiaa hyödyntävään hauskaan käytännön tekemiseen. Keksintö­projekteissa lapset ja nuoret ratkaisevat tieteellisiä, teknisiä ja esteettisiä ongelmia sekä käyttävät monenlaisia digitaalisen ja perinteisen valmistuksen menetelmiä.

Keksintöprojektit ovat monialaisia kokonaisuuksia, joissa yhdistyvät innovaatiokasvatus, käsityö ja teknologiakasvatus, matemaattis-luonnontieteelliset aineet, taidekasvatus sekä monet muut oppiaineet. Tarttuminen aidosta elämästä nouseviin todellisiin keksintöhaasteisiin vaatii avointa mieltä ja rohkeaa kokeilemisen ja tutkimisen halua. Keksintöprojekteihin osallistuminen sytyttää lapsissa ja nuorissa oppimisen ilon sekä tukee laaja-alaisten taitojen kehittymistä.

Tässä kirjassa avataan, mitä keksimisen pedagogiikka on teoriassa ja käytännössä. Mukana on innostavia esimerkkejä eri kouluissa ja luokka-­asteilla toteutetuista keksintöprojekteista.

Kirjan kirjoittajat ovat tutkijoita ja opettajia. He ovat toteuttaneet pitkän sarjan keksimisprojekteja eri koulutasoilla.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone