Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Metro 2034
Isbn: 978-95-2010-991-2
Förlag: Otava
Kategori:
Romaner Fantasy & SF
Tillgänglig sedan: september 2019

E-bok

Metro 2034

Ydinsodan jälkeisessä maailmassa ihmiskunnan rippeet elävät Moskovan synkeissä metrotunneleissa. He taistelevat olemassaolostaan pimeydessä kehittyviä uhkia vastaan, ja kilpailevat metroasemat käyvät kamppailua linjojen hallinnasta.
Maanpäällinen sivilisaatio on menneisyyttä, muistoissa elävä myyttien ja legendojen rakennusaine. Radioaktiivinen säteily on kiihdyttänyt evoluutiota ja synnyttänyt uusia organismeja. Uuden maailman ravintoketjussa ihminen ei ole enää luomakunnan kruunu, vaan selviytymisvaistoonsa tukeutuva tunnelirotta.
Metro 2034 on suuren suosion saavuttaneen Metro 2033 -romaanin itsenäinen jatko-osa. Se kertoo Metro 2033:ssakin esiintyneen Hunterin tarinan.

Dmitri Gluhovski syntyi Moskovassa 1979. Hän on kirjailija ja toimittaja, joka on kiertänyt työmatkoilla Pohjoisnavalta Tsernobyliin. Gluhovskin esikoisteos Metro 2033 ilmestyi alun perin internetissä. Teoksesta tuli huikea menestys, ja se on käännetty 32 kielelle. Kirjan pohjalta on tehty myös suuren suosion saavuttanut konsolipeli.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone