Jump to content
Cover for Merenneito - eroottinen novelli
Isbn: 978-87-2615-502-0
Publisher: LUST
Category:
Romance
Accessible since: September 2019
Narrator: Maria Laine
Length: 38 minutes

Audiobook

Merenneito - eroottinen novelli

Tarinasta: ”Kuumuus toi koko kehooni mahtavan hehkun ja painon tunteen. Altaan viileän veden muisto mielessä viipyillen asetuin pitkäkseni lauteelle ja katselin saunan lasioven läpi suihkuosastolle. Ketään ei näkynyt missään. Ajattelin vapaasukeltajaa ja hänen aaltomaisia liikkeitään vedessä. Ajatus hänen keinahtelustaan sai minut kostumaan, ja huomasin hengitykseni muuttuvan jälleen raskaammaksi. Huohotin äänekkäästi, lähinnä siksi, että se oli mahdollista, ja nostin toisen käden rintani päälle.”

Meribiologin työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa ja erinomaista uimataitoa, niinpä hän kävi uimassa sekä ennen työpäivää että sen jälkeen. Paras tunti oli iltamyöhäisellä: silloin sai nauttia tyhjästä altaasta ja yksityisestä suihkuhetkestä. Eräänä iltana sattui kuitenkin jotakin odottamatonta. Kaunis olento, jolla oli pystyt rinnat ja pitkä, tumma tukka, sukelsi hänen ohitseen. Unta? Harhanäky? Oli mikä oli, näyn jälkeen mikään ei enää ollut ennallaan.

Katja Slonawski kirjoittaa jännittäviä ja eroottisesti latautuneita tarinoita tavallisista ihmisistä epätavallisissa tilanteissa. Hänen novelleissaan kuplii tunne, joka syntyy kosketuksesta ja odotuksesta, ja niiden monitahoiset henkilöhahmot haastavat tavallisen eroottisen novellin rajoja. Göteborgissa Ruotsissa syntynyt ja kasvanut novellikirjoittaja ja sanataiteilija Katja Slonawski asuu nykyisin Skoonessa.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone