Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Isävuoro
Isbn: 978-95-2300-590-7
Förlag: Otava
Kategori:
Humaniora
Tillgänglig sedan: juli 2019

E-bok

Isävuoro

Putsattu referaatti
"Avioliitto oli lopussa. Tuomas katsoi nukkuvaa kaksivuotiasta poikaansa ja painoi oven kiinni perässään. Tuosta hetkestä alkoi avioerokriisi, jollaista nuorena naimisiin mennyt mies ei olisi osannut edes kuvitella.
Erotessa isä on usein altavastaajana tilanteessa, jota tuntuvat hallitsevan äidit. Syyllisyys perheen rikkoutumisesta estää pitämästä kiinni oikeuksista, ja lapset jäävätkin useimmiten äidille. Vaikka välit ex-puolisoon myöhemmin paranisivat, eron ensi metreillä tehdyt päätökset ohjaavat monen ihmisen elämää vuosia.

Suorapuheinen ja rohkaiseva Isävuoro tarjoaa miehille vertaistukea. Kirja antaa myös konkreettisia neuvoja erosta selviytymiseen. Miten rahat ja yhteinen omaisuus jaetaan? Miten sovitaan huoltajuudesta tasapuolisesti mutta myös lapsen etua ajatellen? Onko olemassa hyvää eroa?

Tuomas Rajala (s. 1979) työskentelee finanssialalla viestintätehtävissä ja freelancer-toimittajana. Entinen radiotoimittaja halusi kirjoittaa kirjan, jollaisen olisi itse avioeroprosessissa halunnut lukea.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone