Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Juoksijan harjoitusopas
Isbn: 978-95-2291-101-8
Förlag: Docendo
Kategori:
Medicin & hälsa Idrott & friluftsaktiviteter
Tillgänglig sedan: maj 2019

E-bok

Juoksijan harjoitusopas

Juoksijan harjoitusopas on työkalu niin juoksutekniikan kehittämiseen, tavoitteelliseen harjoitteluun kuin juoksukunnon parantamiseenkin. Tuloksia syntyy, kun harjoitellaan oikein ja kiinnitetään huomiota olennaisiin asioihin.

Juoksutekniikan parantaminen, monipuoliset harjoitukset, oikea rytmitys, voimaharjoittelu, riittävä palautuminen, lihashuolto ja monipuolinen ravinto tukevat matkaa kohti uusia tavoitteita. Kirja tarjoaa harjoitusmalleja maratonille, puolimaratonille sekä lyhyempien matkojen tavoitteisiin. Kirja antaa ohjeita juoksemisen perusteista, mutta tarjoaa opittavaa etenkin kokeneemmille kuntoilijoille, jotka haluavat kehittyä.

Opus toimii juoksijan oppaana matkalla kohti uusia ennätyksiä ja lennokkaampaa askellusta. Kirja pureutuu myös ajan ilmiöihin, kuten ultrajuoksuun ja paljasjalkajuoksuun.

Kirjan tekijäkaarti omaa vuosikymmenten kokemuksen juoksemisesta - niin maailman huipulla kuin juoksukouluissakin. Kokemusta riittää myös valmentamisesta sekä erityisesti juoksemiseen liittyvän materiaalin tuottamisesta.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone