Jump to content
Cover for Luovan toiminnan työtavat : Käsikirja sosiaali- ja terveysalalle
Isbn: 978-95-2451-918-2
Publisher: PS-kustannus
Category:
Society & Culture Medicine & Health
Accessible since: March 2019

E-book

Luovan toiminnan työtavat : Käsikirja sosiaali- ja terveysalalle

by
Luovan toiminnan hyödyntäminen omassa työssä ei edellytä erityistä taiteellista lahjakkuutta – ­vain halua kokeilla ja soveltaa.

Tämä kirja on ensimmäinen kokoomateos musiikkiin, kuvalliseen ilmaisuun, kirjoittamiseen, liikkeeseen ja draamaan perustuvista työta­voista. Niiden avulla voi esimerkiksi herätellä iloa, kohdata vaikeita elämäntilanteita, tutustua itseen ja muihin tai käsitellä aivan arkipäiväisiä asioita. Luovalla toiminnalla voidaan tukea niin yksilöiden kuin ryhmien hyvinvointia kokonaisvaltaisesti.

Teoksen tavoitteena on kannustaa käyttämään luovaa toimintaa sosiaali- ja terveys­alalla kaikenikäisten ja eri elämäntilanteissa olevien ihmisten kanssa. Vankan teoreettisen ja käytännöllisen perustiedon lisäksi kirjan useat harjoitukset auttavat lukijaa soveltamaan työtapoja mitä moninaisimmissa yhteyksissä. Kokeilemisen voi aloittaa pienesti, vaikka ensin itsestään!

Kirjan toimittaja Anna Liisa Karjalainen (FT) toimii lehtorina Diakonia-­ammattikorkeakoulussa sosiaali- ja terveysalojen koulutuksissa. Kirjoittajat ovat kirjoittamisen, musiikkikasvatuksen, kuvataiteen, tanssin ja draaman asiantuntijoita.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone