Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Valitse innostus : Voimakirja sosiaalialalle
Isbn:
Förlag: PS-kustannus
Kategori:
Psykologi
Tillgänglig sedan: mars 2019

E-bok

Valitse innostus : Voimakirja sosiaalialalle

Sosiaalialan työstä ja alan ammattilaisista puhutaan liian harvoin innostumisen näkökulmasta. Myös sinulla on oikeus olla motivoitunut ja innostunut. Innostus antaa energiaa, hyvää tekemisen meininkiä ja mielekkyyttä työhön.

Tämä voimakirja antaa vahvistusta ja kannustavia esimerkkejä omalle työuralle – olipa se vasta alkuvaiheessa tai lähempänä eläkeikää. Lisäksi useat sosiaalialan ammattilaiset jakavat kirjassa ajatuksiaan siitä, mikä heidät on tuonut alalle, mikä heitä motivoi ja mitä kaikkea hyvää työssä on saatu aikaan. Kirja tuo näkyväksi ne pienet ja suuret ihmeet, joita sosiaalialalla tehdään joka päivä.

Näiden oivallusten myötä voi nähdä uusia mahdollisuuksia myös silloin, kun epäilys työn mielekkyydestä iskee. Kirja rohkaiseekin lukijaa käyttämään omaa potentiaaliaan, löytämään piilossa olevat kyvyt sekä kehittämään niitä työuran eri vaiheissa. Kirjan tehtävät ja testit auttavat jäsentämään omia ajatuksia.

Helena Jaakkola on pitkän linjan toimittaja, joka on kirjoittanut lähes 30 vuotta sosiaalialan työstä, alan ammattilaisista, työoloista ja edunvalvonnasta.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone