Jump to content
Cover for Ilon psykologia
Isbn: 978-95-2451-488-0
Publisher: PS-kustannus
Category:
Psychology
Accessible since: March 2019

E-book

Ilon psykologia

Jokainen ihminen haluaa elämäänsä enemmän aitoa iloa. Miten voi luoda iloa itselleen ja muille? Kuinka saada voimaa päästä vaikeiden asioiden yli?

Onnelliset olotilat eivät synny pelkästään silloin kun kaikki asiat ovat ulkoisesti hyvin. Joku saattaa elää yltäkylläisyydessä ja olla silti alakuloinen, kun taas toinen nauttii elämän pienistä iloista. Kaikilla ihmisillä on kuitenkin mahdollisuus ohjata ja muokata omaa elämäänsä.

Teoksessa tarkastellaan niitä psykologisia tekijöitä ja toimintoja, joiden avulla ilo syntyy. Ilon psykologiassa pääpaino on yksilössä ja yksilön taidoissa siirtää huomionsa tavoitteeseensa – elämänilon saavuttamiseen. Kirja on jatkoa Iisi elämänasenne arkitaidoksi -teokselle, joka antaa eväitä sisäisen rauhallisuuden saavuttamiseen.

Tony Dunderfelt on psykologi ja suosittu luennoitsija. Hän on toiminut kouluttajana sekä työyhteisöjen ja esimiesten valmentajana jo yli kaksikymmentä vuotta. Dunderfelt on kirjoittanut useita tietokirjoja, muun muassa elämänkaaresta, henkilökemioista, intuitiosta ja tunnekoukuista.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone