Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Tykkää työstä : Työhyvinvoinnin psykologiset perusteet
Isbn:
Förlag: PS-kustannus
Kategori:
Psykologi Medicin & hälsa
Tillgänglig sedan: mars 2019

E-bok

Tykkää työstä : Työhyvinvoinnin psykologiset perusteet

av
Miksi työ koukuttaa toisia ja kuluttaa toisia? Mikä nykyisessä työelämässä kuormittaa? Miten työkuormituksesta palaudutaan ja miten työuupumusta hoidetaan?

Kirjassa kuvataan, mitä työstressi on ja millaiset tekijät sitä lisäävät alati muuttuvassa työelämässä. Siinä esitellään laajasti työhyvinvoinnin eri kuvaajia, kuten työn imua, leipiintymistä ja työholismia. Teoksessa kuvataan myös työhyvinvointia edistäviä voimavaroja, jotka kytkeytyvät työhön, työntekijän persoonallisuuteen ja toimintatapoihin. Lisäksi kirjassa esitellään perusperiaatteita ja menetelmiä, joiden avulla työntekijöiden hyvinvointia voidaan tukea työterveyshuollon ja interventioiden avulla.

Kirja antaa eväitä työssä jaksamiseen ja työstä nauttimiseen sekä teoreettista pohjaa työhyvinvoinnin tutkimiseen. Se tarjoaa vahvaa tutkimuksiin perustuvaa tietoa niille, jotka haluavat voida työssään paremmin, ja niille, jotka omassa työssään auttavat toisia jaksamaan.

Kirjan kirjoittajat edustavat monipuolisesti työpsykologian asiantuntemusta. Teos on täysin uusittu versio suositusta Työ leipälajina -kirjasta.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone