Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Elisabet II - Kuningatar ja nainen
Isbn: 978-95-2312-557-5
Förlag: Minerva kustannus
Kategori:
Memoarer & Biografier
Tillgänglig sedan: mars 2019

E-bok

Elisabet II - Kuningatar ja nainen

Windsorin hallitsijasuvun perin pohjin tunteva ja kuningattaren useaan otteeseen tavannut Antonio Caprarica paljastaa kirjassaan kuningatar Elisabetin yksityisemmän puolen, ihmisen instituution takana.
Jo 65 vuotta Isoa-Britanniaa hallinnut Elisabet II on maailman pisimpään vallassa ollut elävä monarkki. Hänestä on tullut maan symboli, joka on aina joutunut asettamaan asemansa tuomat velvoitteet ja vaati-mukset kaiken muun edelle.

Mutta kuka oikeastaan on Elizabeth Alexandra Mary Windsor, ja millaista hänen elämänsä on ollut viimeiset 90 vuotta?

Antonio Caprairca, kertoo Elisabetin koko tarinan Buckinghamin palatsissa vietetystä, tiukojen sääntöjen ja muotoseikkojen värittämästä lapsuudesta aina 26-vuotiaana alkaneen hallitsijakauden nykyvaiheisiin saakka.

Luotettaviin sisäpiirilähteisiin nojaava teos kertoo elävästi kuningattaren elämästä niin kotioloissa, perheen ja suvun parissa kuin virallisissa tilaisuuksissa. Kiintoisat anekdootit piirtävät kiehtovan luonnekuvan naisesta, jonka ulkokuoreen edes perheen sisäiset kriisit eivät ole saaneet säröä.
Antonio Capraircan kirjoja on myyty jo yli 400 000 kappaletta.

Antonio Caprairca on useasti palkittu italialainen toimittaja ja kirjailija, jolla on 30 vuoden kokemus ulkomaan kirjeenvaihtajana. Hän oli RAI-televisioyhtiön ensimmäinen sotakirjeenvaihtaja Afganistanissa ja Irakissa ja työskenteli sittemmin Jerusalemissa, Kairossa, Moskovassa ja Lontoossa. Caprairca on kirjoittanut useita teoksia, joista bestsellereiksi ovat nousseet erityisesti asiantuntevat Isoa-Britanniaa ja brittimonarkiaa käsittelevät teokset.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone