Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Mitä minä teen tämän teinin kanssa
Isbn: 978-95-2312-542-1
Förlag: Minerva kustannus
Kategori:
Psykologi Medicin & hälsa
Tillgänglig sedan: mars 2019

E-bok

Mitä minä teen tämän teinin kanssa

Teini-ikä on haastavaa aikaa niin vanhemmille kuin nuorelle itselleenkin. Sosiaalipsykologi Janne Viljamaa antaa kirjassaan selkeitä ja käytännönläheisiä ohjeita siitä, miten ohjata nuori turvallisesti tämän kasvuvaiheen läpi hänen persoonallisuuttaan ja itsetuntoaan tukien.

Miten johdattaa teiniään nykymaailmassa, jossa virtuaalimaailmaan voi kadota ilman, että vanhempi edes huomaa? Klassisesti teinin huoneen ovi on kiinni.

Viljamaa ohjeistaa kasvattajia viisaaseen suhtautumiseen muun muassa teinin alkoholinkäyttöön, tupakointiin, tietokoneen ja puhelimen käyttöön. Syrjäytymisen estäminen ja eriarvoisuuden poistaminen kulkevat punaisena lankana läpi kirjan.

Janne Viljamaa on helsinkiläinen sosiaalipsykologi, joka toimii ammattiopiston psykologian lehtorina. Hän on kirjoittanut 10 kirjaa kasvatuksesta, addiktioista, aggressiosta ja narsismista. Hänen aiempia teoksiaan ovat mm. Mitä minä teen tämän lapsen kanssa - haastavan lapsen kasvatus, Kuka täällä oikein määrää - Lapsiperheen kasvatuskirja sekä Narsistin lapsena - Pitkä tie itsenäisyyteen.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone