Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Tagli ja Telle. Tehtävä sirkussaarella
Isbn: 978-95-1319-783-4
Förlag: Tammi
Kategori:
Barn & Ungdom 6-9 år
Tillgänglig sedan: oktober 2017
Uppläsare: Samuli Vauramo
Length: 1 timme 19 minuter

Ljudbok

Tagli ja Telle. Tehtävä sirkussaarella

Mihin sirkuksen eläimet katoavat?

Suositusta Supermarsu-kirjoistaan tunnettu Paula Noronen tekee uuden aluevaltauksen: lasten humoristisen dekkarisarjan päähenkilöinä seikkailevat Tagli ja Telle. Sisarukset asuvat ison kauppakeskus Muhkun yläkerrassa. Muhkusta he löytävät kaiken tarvitsemansa, kuten ruokaa, huvitusta ja urheiluvälineitä. Huonekaluliikkeen upottavissa sängyissä on hauska nukkua aina välillä. Ulkomaankomennukselle lähteneille vanhemmille he skypettävät joka ilta.

Telle on skeittaileva sporttityttö, riskejä ottava huimapää. Hän joutuu myös helposti vaikeuksiin. Velipoika Tagli taas on hiljaisempi mutta kyvykäs "MacGyver", trenditietoinen nörtti, joka tiukan paikan tullen ratkaisee ongelmat teknisellä taituruudellaan. Tagli ja Telle perustavat etsivätoimistonsa kauppakeskuksen salahuoneeseen, kun läheiseltä sirkussaarelta alkaa kadota eläimiä. Onneksi hätiin lennähtää myös puhuva papukaija, älykäs Seppo, josta tulee korvaamaton apu tutkimusten edetessä. Mutta uskaltaako kukaan kömpiä tunneliin, jota pitkin pääsisi suoraan saarelle selvittämään outoa mysteeriä? Jännittävät seikkailut jatkuvat kaupungissa ja sen alla, maalla ja merellä.

Paula Noronen on armoitettu kirjailija, kolumnisti, koomikko ja käsikirjoittaja, huumoriin erikoistunut media-ammattilainen.

Helsinkiläinen Paula Noronen on huumoriin erikoistunut kirjailija, tv-persoona ja käsikirjoittaja. Hän on opiskellut Taideteollisessa korkeakoulussa tv- ja elokuvakäsikirjoittamista ja suorittanut taiteen kandidaatin tutkinnon. Hänen suosituista Supermarsu- ja Yökoulu-lastenkirjasarjoistaan nauttivat kaikenikäiset hersyvän huumorin ystävät. Supermarsu on esiintynyt myös elokuvissa ja näytelmissä. Keväällä 2020 julkaistiin Norosen ensimmäinen aikuisten kirja, Tarja Kulho -- Räkkärimarketin kassa, joka on saanut hurmioituneen vastaanoton. Paula Norosen perheeseen kuuluu puoliso, kaksi lasta ja Remu-koira.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone