Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Petteri Koponen - Malmin jääräpää
Isbn: 978-95-1319-687-5
Förlag: Tammi
Kategori:
Memoarer & Biografier Idrott & friluftsaktiviteter
Tillgänglig sedan: september 2017

E-bok

Petteri Koponen - Malmin jääräpää

Vangitseva urheilijamuotokuva!

Petteri Koponen on Suomi-koriksen kiintotähti. Henkilökuva vetää yhteen "Petskun" värikkäät vaiheet Malmin palloiluhallilta kansainvälisille koripallokentille ja Susijengin luottomieheksi.

Vuoden 2007 NBA-varaus, Eurocupin mestari, kaksinkertainen Suomen mestari. Seitsenkertainen Suomen vuoden koripalloilija ja miesten koripallomaajoukkueen, Susijengin, monivuotinen kulmakivi.Suomalaisilla koripallokentillä Petteri Koposen ura hakee vertaistaan – ja silti hänen henkilöhistoriansa vaiheet ovat suurelle yleisölle vielä pitkälti hämärän peitossa.Hippo Taatilan kirjoittama värikäs ja yksityiskohtainen henkilökuva Petteri Koponen – Malmin jääräpää sukeltaa kertaheitolla syvään päähän. Kirja kuljettaa lukijansa Koposen matkassa Malmin palloiluhallin parketilta maajoukkueen parrasvaloihin ja NBA:n varaustilaisuudesta Bolognan ja Himkin eurokenttien kautta legendaariseen FC Barcelonaan.

Hippo Taatila (s. 1981) on uskontotieteestä väitöskirjaa työstävä akateeminen sekatyöläinen ja Susijengin pitkäaikainen tiedottaja, joka isännöi vuosina 2015–2016 suosittua Koripalloelämää-blogia. Aiemmalla kirjallisella urallaan Taatila on mm. kääntänyt mystikko G. I. Gurdjieffia suomeksi, kirjoittanut romaanin vanhemmuuden mustasta aukosta ja kronikoinut rockyhtye YUP:n historian koviin kansiin.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone