Jump to content
Cover for Runoilijan vaimo
Isbn: 978-95-2719-083-8
Publisher: Aula & Co
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: July 2017

E-book

Runoilijan vaimo

HYYTÄVIÄ RIKOKSIA RATKOVAN TOIMITTAJA NORA SANDIN SEIKKAILUT JATKUVAT!

Kuuluisa iranilainen runoilija Manash Ishmail on paennut kotimaastaan Tanskaan ja joutunut matkan aikana eroon vaimostaan Aminasta, joka on kadonnut kuin maan nielemänä. Manash pyytää apua Globalt-lehden Lontoon kirjeenvaihtajalta Nora Sandilta. Etsiessään Aminaa Nora päätyy salaisiin piilopaikkoihin, joissa paperittomat pakolaiset piileksivät viranomaisilta. Lopulta Norankin henki on vaarassa maailmassa, jossa joidenkin ihmisten elämä on paljon vähemmän arvoinen kuin toisten.

Runoilijan vaimo on Kohtalokkaan merimatkan itsenäinen jatko-osa. Tanskalaisesta toimittaja Nora Sandista kertovan koukuttavan dekkarisarjan ensimmäinen osa on tähän mennessä ilmestynyt neljässätoista maassa.

Lone Theils (s. 1971) on tanskalainen kirjailija ja toimittaja, joka työskenteli yli 15 vuotta Lontoossa tanskalaisen Politiken-lehden ulkomaankirjeenvaihtajana. Nykyisin kokopäiväinen kirjailija harrastaa vapaa-aikanaan potkunyrkkeilyä, kokkailua ja nauttii matkustamisesta. 

”Lone Theilsin Kohtalokas merimatka on virkistävä yllätys. Odotan hartaasti uutta Nora Sand  -dekkaria.” – Tuula Kanninen, EEVA-lehtiLog in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone