Jump to content
Cover for Hovikosken valtiatar
Isbn: 978-95-1319-744-5
Publisher: Tammi
Category:
Novels Romance Feelgood
Accessible since: June 2017

E-book

Hovikosken valtiatar

Upea historiallinen lukuromaani vallankumousvuosien Suomesta!

Leskirouva Junia Reinmark on ottanut hoitaakseen Hovikosken maatilan, sahan ja tehtaan. Hän on viimein alkanut rakentaa elämäänsä oman itsensä varaan ja lakannut odottamasta saavansa aseman, rahaa ja menestystä miehen ansioiden avulla.

Junian liikematkat ulottuvat Kymijoen varrelta aina Pietariin, Wieniin ja Lontooseen, ja kauppaneuvokset sekä ruukinpatruunat tunnustavat hänet vertaisekseen.

Kun vallankumouksen jyly tavoittaa Suomen ja punaiset valloittavat Kymenlaakson, Junia joutuu kamppailemaan omaistensa ja tehdaskylän puolesta. Mutta jopa sodan keskellä rakkaus vaatii täyttymystään: onko Junian valittu Robert Brochman vai Mark Herzen?

Hovikosken valtiatar on vahva päätösosa Pirjo Tuomisen upealle historialliselle Suuriruhtinaanmaa-trilogialle 1900-luvun vaihteen Suomesta. Trilogia koostuu teoksista Kenraalitar, Ruukinkartanon rouva ja Hovikosken valtiatar.

Nelikymmenvuotisen kirjailijanuransa aikana Pirjo Tuominen on julkaissut yli viisikymmentä teosta, joista suurin osa on historiallisia romaaneja. Hänen teoksensa elävät uutta nousukautta, tuhannet uudet lukijat uppoutuvat maamme historian pyörteisiin Tuomisen tarinoiden lumoamina.Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone