Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Kielillä puhumisen taito
Isbn: 978-95-2719-059-3
Förlag: Aula & Co
Kategori:
Romaner Romantik
Tillgänglig sedan: april 2017

E-bok

Kielillä puhumisen taito

Saralla on ärrävika. Hän on vältellyt r-kirjainta koko kouluaikansa. Kahdeksan vuotta toivottomana päättyneen puheterapian jälkeen hän muuttaa Irlantiin, koska englanniksi r on yleensä pehmeä puolivokaali. Mutta mikä muuttuu, kun nainen lakkaa olemasta Sara, teräväreunainen heinä, ja hänestä tulee neljäs Raamatussa mainittu nainen, Sarah. Voiko identiteetti olla yhden äänteen varassa? 

Sara ihastuu kuvankauniiseen, ärränsä pariisilaisittain sorauttavaan huonekaveriinsa Celineen. Dublinia kiertävän jouluisen roadtripin aikana hänen on pakko selvittää, onko hänellä rohkeutta rakastaa ja olla oma itsensä.

Kielillä puhumisen taito on herkkä ja kiehtova romaani nuoren naisen identiteetistä, ystävyydestä ja rakkaudesta isolla ärrällä. Kahdessa aikatasossa kulkeva romaani kuljettaa lukijaa kepeästi ja varmasti kohti loppuhuipennusta, jossa ei ole mitään vääjäämätöntä.

Nelli Hietala (s. 1981) on aiemmin julkaissut kolme romaania aikuisille ja yhden nuortenkirjan. Hietala on opiskellut kirjallisuutta ja informaatiotutkimusta ja työskennellyt kirjastovirkailijana ja tarjoilijana. Nykyisin hän on kokopäiväinen kirjailija.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone