Jump to content
Cover for Luciferin oppipojat
Isbn: 978-95-1042-023-2
Publisher: WSOY
Category:
Fantasy & Sci-Fi
Accessible since: July 2016

E-book

Luciferin oppipojat

Avaruusaluksessa vihamiehet on helppo pitää lähellä.

Luciferin oppipojat on kova, yllättävä ja korulauseita kaihtava suuri seikkailu uskosta, petturuudesta ja ihmisyydestä. Kiinnittäkää turvavyönne, valmistautukaa lähtökiihdytykseen sinne, mistä ei ole paluuta.

Olemme syvällä 2100-luvulla, kun kapteeni Gabriel Bonhomme XIV saa tärkeän tehtävän. Hänen on miehistöineen kuusi ihmistä -, kaksitoista nukkuvaa kyborgia - lennettävä Olympoksen planeetalle tukahduttamaan kyborgien kapina. Sen pitäisi olla rutiinikeikka, mutta avaruudessa ei sellaisia ole. Heti aluksi alus saa salaperäisen viestin, joka varoittaa miehistöön piiloutuneesta luopiosta. Inventaariossa miehistö löytää varastosta ylimääräisiä aseita ja pelastuskapseleita. Miksi ruokaa kuluu enemmän kuin kuusi miehistön jäsentä syö? Eikä Bonhomme itsekään ole ihan tavallinen avaruuden kiertolainen. Maan päällä hänet tunnetaan miehenä, joka tappoi Jumalan. Hänen omat poikansa ovat kohdanneet loppunsa avaruuden kylmässä sylissä. Pian Bonhommelle selviää, että Olympoksella ratkeavat sekä hänen oman menneisyytensä salaisuudet että koko ihmiskunnan tulevaisuus.

JP Koskinen (s.1968) on monipuolinen kirjailija, joka on julkaissut historiallisten romaanien lisäksi rikosromaaneita, tietokirjoja, lastenkirjoja sekä novelleja. Hän on suorittanut filosofian maisterin tutkinnon Jyväskylän yliopistossa pääaineena kirjoittaminen sekä Helsingin yliopistossa pääaineena matematiikka. Kirjailijana Koskinen kuvaa taitavasti rahan ja vallan vaikutusta yhteiskuntaan ja yksityiseen ihmiseen. Hänen historiallisissa romaaneissaan suurten tapahtumien takaa paljastuu pienten ihmisten koskettavat kohtalot. www.jpkoskinen.comLog in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone