Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Kepler62 Kirja kolme: Matka
Isbn: 978-95-1041-912-0
Förlag: WSOY
Kategori:
12-15 år Barn & Ungdom 9-12 år
Tillgänglig sedan: juli 2016
Uppläsare: Antti L. J. Pääkkönen
Length: 2 timmar 33 minuter

Ljudbok

Kepler62 Kirja kolme: Matka

Be part of the story - lähde mukaan hurjaan avaruusseikkailuun!

Maapallon luonnonvarat ovat hupenemassa. Siksi Hallitus on päättänyt lähettää joukon lapsia kauas avaruuteen tutkimaan maapallon kaltaista planeettaa, jolla elämä olisi mahdollista. Kun nämä "uudisraivaajat" saapuvat Kepler-62e:lle, he joutuvat vaikeiden valintojen eteen - eikä kaikki ole siltä, miltä näyttää. Huikea kuusiosainen seikkailu vie lukijan jännittävälle matkalle tähtien taakse! Suosikkitekijöiden sarja kiihdyttää nyt poimunopeuteen! Kirja kolme: Matka

"On aika. Olkaa kunniaksi ihmiskunnalle." Vanha kenraali Livingstone hyvästelee joukon lapsia, jotka ovat lähdössä tuhoutuvalta maapallolta kauas avaruuteen etsimään uusia elämisen mahdollisuuksia. Sukkula vie heidät avaruusasemalle, jolla tähtipurjehtijat Santa María, Pina ja Niña odottavat matkalaisiaan. Ari pitää huolta pikkuveljestään Jonista ja epäilee, että lähtijöille ei ole kerrottu aivan kaikkea tulevasta tehtävästä. Edessä on matka tuntemattomaan.

Timo Parvela ja norjalainen Bjørn Sortland ovat yhdessä kuvittaja Pasi Pitkäsen kanssa luoneet valloittavan tarinan, jossa ystävyys punnitaan keskellä ääretöntä avaruutta. Kirjat ilmestyvät samanaikaisesti Suomessa ja Norjassa.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone