Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Mörkövahti
Isbn: 978-95-1319-052-1
Förlag: Tammi
Kategori:
Barn & Ungdom 9-12 år 6-9 år
Tillgänglig sedan: mars 2016
Uppläsare: Antti L. J. Pääkkönen
Length: 8 timmar 7 minuter

Ljudbok

Mörkövahti

"Hassut hurjat hirviöt meets Naapurini Totoro, Narnia & Maija Poppanen!"

Saatte mahdollisuuden osallistua salaiseen erikoistestiin. Kotiinne saapuva hoitaja on tehtäväänsä täydellisesti koulutettu puoli-ihminen, vanhanaikaiselta nimitykseltään mörkö tai metsäpeikko...

Hillan (11 v), Kaapon (9 v) ja Maikin (6v 4 kk) kesäloma alkaa jännittävissä merkeissä. Äiti on voittanut kahden viikon rentoutusloman Lapissa ja siksi ajaksi lapsille tulee kodinhoitaja: mutta ei tavallinen hoitaja - vaan mörkö! Pian paljastuu, että useat lasten kavereistakin ovat saaneet kotiinsa hoitomörön. Tosin monet möröistä eivät ole tippaakaan kiinnostuneita hommastaan. Lapset alkavat ottaa selvää, mistä möröt oikeasti ovat tulleet - ja miksi? Ikivanhasta mörkötietokirjasta lapset saavat tärkeitä vihjeitä, samoin Maikin kylpytakilta, jonka kanssa Maikki käy pitkiä ja mielenkiintoisia keskusteluja. Tuutikki Tolosen vauhdikas ja hauska Mörkövahti sopii hyvin myös pojille.

Tuutikki Tolonen on kirjailija, sanataideopettaja ja lasten kirjallisuuslehti Vinskin toimittaja. Hän on kirjoittanut aikaisemmin lastenromaaneja ja teatteritekstejä mm yhdessä Eppu Nuotion kanssa. Mörkövahti on hänen toinen oma teoksensa.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone