Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Vaahtokarkkitaivas
Isbn: 978-95-1041-753-9
Förlag: WSOY
Kategori:
Barn & Ungdom
Tillgänglig sedan: november 2015

E-bok

Vaahtokarkkitaivas

Ihana tyttökirja täynnä hauskoja hetkiä!

Skye ei usko aaveisiin. Skye ei usko aaveisiin. Skye... saa halloween-juhlien päätteeksi haltuunsa ammoin kadonneelle tytölle kuuluneita leninkejä. Skye on aina kokenut jäävänsä kaksossiskonsa varjoon, mutta heittäytyminen jazzia rakastaneen Claran elämään tekee hänestäkin vähän erityisemmän. Ainakin se saa hänet näkemään unia Claran kohtalokkaasta rakkaudesta... Unissa eletty romanssi saakin riittää, sillä teini-ikäisenä olo on yllättävän vaikeaa, kun on vasta kaksitoista.

Valloittavan Suklaamuruset-sarjan kussakin osassa ääneen pääsee uusi sisar. Vaahtokarkkitaivas on kepeä tyttökirja täynnä hauskoja hetkiä ja pieniä oppimisen paikkoja, tarina ystävyydestä, salaisuuksista ja vähän mustasukkaisuudestakin. Kirja jättää pirteän jälkimaun ja imeytyy lukuvatsan väleihin kuin annos viileää jäätelöä.

Cathy Cassidy asuu Skotlannissa perheensä ja eläinlaumansa kanssa. Hän aloitti tarinoiden kirjoittamisen alle 10-vuotiaana ja on sittemmin opiskellut ja opettanut taiteita, työskennellyt lehtialalla ja kirjoittanut lukuisia Brittein suosituimpia tyttökirjoja.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone