Jump to content
Cover for Elämäni nomadina. Irtolaisia, seikkailijoita ja elämäntapamatkaajia
Isbn: 978-95-1796-869-0
Publisher: Atena
Category:
Society & Culture Travel & Holiday
Accessible since: February 2015

E-book

Elämäni nomadina. Irtolaisia, seikkailijoita ja elämäntapamatkaajia

Miltä tuntuisi jättää taakseen työ, jatkuva kiire ja velvollisuudet ja tehdä jotain sellaista, mitä on aina halunnut? Menestyneen liike-elämän konsultin Päivi Kanniston vuoden kohokohta oli ollut maailmalla vietetty lomakuukausi, mutta kahdeksan vuotta sitten hän pakkasi rinkkansa lopullisesti ja hyppäsi pois oravanpyörästä. Lähtiessään maailmalle hän tiesi vain haluavansa vaihtaa työkeskeisen arjen elämään, jossa olennaista olisi täydellinen vapaus. Tällä matkalla Kannisto on edelleen.

Miltä tuntuisi jättää taakseen työ, jatkuva kiire ja velvollisuudet ja tehdä jotain sellaista, mitä on aina halunnut? Menestyneen liike-elämän konsultin Päivi Kanniston vuoden kohokohta oli ollut maailmalla vietetty lomakuukausi, mutta kahdeksan vuotta sitten hän pakkasi rinkkansa lopullisesti ja hyppäsi pois oravanpyörästä.

Elämäni nomadina kertoo, miltä tuntuu luopua kaikesta tutusta ja turvallisesta, millaista arki on reissun päällä ja miten vapaalle heittäytyminen  on taloudellisesti mahdollista. Kirjassa tutustutaan myös liikkuvan elämäntavan juuriin: mistä nykypäivän nomadien ihanteet ovat peräisin? Entä millaisia olivat löytöretkeilijät, pyhiinvaeltajat ja vaeltavat munkit, boheemit taiteilijat ja tieteentekijät tai työtä vieroksuvat irtolaiset? 

Kannisto haastatteli kirjaa varten 30 pysyvästi matkalle jäänyttä kulkija-kollegaansa 15 maasta. Hän kirjoitti kirjaa Italiassa, Kreikassa, Keniassa, Malesiassa, Laosilla, Filippiineillä, Thaimaassa, Australiassa, Myanmarissa ja Kiinassa.Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone