Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Rakkautta, rukouksia ja rauhoittavia
Isbn: 978-95-1040-584-0
Förlag: WSOY
Kategori:
Memoarer & Biografier
Tillgänglig sedan: januari 2015

E-bok

Rakkautta, rukouksia ja rauhoittavia

Hurmeisella huumorilla leukemiaa vastaan

Hersyvän humoristinen selviytymiskertomus. Kun menevään ja menestyvään elämään tunkeutuu kutsumaton vieras, edessä on vuosien kamppailu kohti valoa.

Tv:stä tuttujen Kristiinan ja Timon uusioperheen idylli särkyi joulukuussa 2005, kun Timon selkäkipuna ja päänsärkynä alkanut oireilu varmistui akuutiksi leukemiaksi. Voimakas sytostaattikuuri oli viedä potilaan hengen, ja luuydinsiirtoa varten tarvittiin tuntematon arkipäivän enkeli. Takana oli kuitenkin vasta sairaskertomuksen johdanto-osuus. Timon yhä jatkuva taistelu paluusta elämään ei olisi mahdollista ilman pariskunnan pettämätöntä huumoria, lujaa uskoa ja horjumatonta rakkaussuhdetta. Syvästi koskettava mutta hersyvän humoristinen Rakkautta, rukouksia ja rauhoittavia osoittaa, että kuolemanvakava sairaus muuttaa käsityksiä täydellisestä elämänhallinnasta ja siitä, että terveys olisi onnellisen elämän tae.

Helsinkiläinen toimittaja Kristiina Hanhirova tuli tunnetuksi 1990-luvun alkuvuosina MTV3:n Huomenta Suomi -ajankohtaisohjelman toimittajana yhdessä juontajaparinsa, aviomiehensä Timo Laukkion kanssa. Nykyisin Hanhirova on itsenäinen mediayrittäjä ja työskentelee tuottajana, käsikirjoittajana ja kouluttajana.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone